BEHANDLINGER & PRISER

​Klassisk massasje 
​​30 min. 400,-
60 min. 690​,-

 

Effektiv behandling spesielt godt egnet for anspente muskler. Bidrar til å løse opp muskulaturen og å øke blod- og lymfesirkulasjonen. Dette vil gi deg en god dose med ny energi. 

​Aromamassasje
30 min. 400,- 
60 min. 690,-
 
Avslappende og velduftende behandling med en blanding av eteriske oljer tilpasset dine behov. Bidrar til å løse opp muskelspenninger og øker sirkulasjonen i kroppen. Oljene tilfører også ekstra fuktighet og pleie til huden. 
Ansiktsbehandling
​60 min. 500,-  • Anti-age ansiktsbehandling: Utsett hudens aldringsprosess med Revlons ultralydstimulator. Produktene vi bruker er nærende og fuktende; umiddelbar gjenoppretting av hudens fuktighet og glød.

  • Anti-stress ansiktsbehandling: Ansiktsbehandling med produkter tilpasset din hudtype, med massasje av ansikt, hals og nakke. Etterlater huden fløyelsmyk, med en naturlige fasthet, sunnhet og skjønnhet.

  • Dyprensende ansiktsbehandling: Ansiktsbehandling med Revlons ultralydstimulator som bidrar til å eliminerer avfallsstoffer og gir en mild peeling tilpasset alle hudtyper. Dyprens tilrettelegger for optimal absorbering av næringsstoffene i ansiktsmasken, og ansiktskremen som påføres mot slutten av behandlingen. 

 

​Hot stone massasje
​30 min. 400,-
60 min. 750,-Luksuriøs og avslappende behandling med varme vulkansteiner. Steinene legges på bestemte punkter på kroppen og varmen bidrar til å eliminere giftstoffer. 

For timebestilling og kjøp av gavekort: 

 

Tlf: 401 78 716

E-post: aasmassasje@gmail.com

Du kan også benytte kontaktskjemaet under "Kontakt oss". 

Hjertelig velkommen!

© 2023 by The Health Spa.  Proudly created with Wix.com

  • Telefon
  • E-post
  • Facebook