© 2023 by The Health Spa.  Proudly created with Wix.com

  • Telefon
  • E-post
  • Facebook
  • Google+

BEHANDLINGER & PRISER

​Aromamassasje
30 min. 399,- 
60 min. 649,-
 

Utrolig beroligende behandling med en fantastisk blanding av eteriske oljer. Dette får musklene til å slappe av, samt stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen.

​Klassisk massasje m/triggerpunkter
​30 min. 349,-
60 min. 599​,-God og effektiv behandling med en bred variasjon av ulike teknikker og rytmer. Bidrar til å løse opp muskulaturen, øke blod- og lymfesirkulasjonen, og gi deg en god dose med ny energi. 

Ansiktsbehandling
​45 min. 499,-Vi tilbyr tre forskjellige ansiktsbehandlinger: 

 

  • Anti-age ansiktsbehandling: Utsett hudens aldringsprosess med Revlons ultralydstimulator. Produktene vi bruker er nærende og fuktende; umiddelbar gjenoppretting av hudens fuktighet og glød.

  • Anti-stress ansiktsbehandling: Ansiktsbehandling med produkter tilpasset din hudtype, i tillegg til massasje av ansikt, hals og nakke.  Etterlater huden fløyelsmyk, med dens naturlige fasthet, sunnhet og skjønnhet.

  • Dyprens ansiktsbehandling: Ansiktsbehandling med Revlons ultralydstimulator som eliminerer avfallsstoffer og gir en mild peeling tilpasset alle hudtyper. Dette renser huden i dybden og tilbyr optimal absorbering av næringsstoffene i ansiktsmasken, og ansiktskremen som påføres mot slutten av behandlingen. 

 

​Hot stone massasje
​30 min. 399,-
60 min. 649,-Fantastisk avslappende behandling med varme vulkansteiner. Steinene legges på bestemte punkter og varmen vil eliminere giftstoffer, i tillegg til å gi en optimal avslappende effekt for kropp og sinn.

For timebestilling, vennligst kontakt oss via telefon, e-mail, eller vårt online kontakt skjema:

 

Tlf: 401 78 716

 

E-post: aasmassasje@gmail.com